On the run!

well jag fixade min tenta.. eller jag gjorde färdigt den iallafall... haha, hoppas man fixar den också.

Jaha, de har hänt rätt mycket i veckan, har inte ens hunnit uppdatera bloggen..

I tisdags va ja i skolan, hade en lektion om Social Movement, intresting actually.. Va o fika med Thora, gick lite i stan o sådär... myspys, fick Thora o köpa Simone Morenos nya skiva.. no more rock for u!

Haha sen skulle jag, sara, sara, thora o karo gå o kolla på Gitmo, vi stressade o allt sen visade sig vara fel dag haha.. klant jag är.. men vi gick o käka på café ceder o sen öl:a jag o tjejerna på öl-caféet.. nice, hanna o hennes crew va också där... one toooo many för dom haha!


Well igår så va ja på möte i Köpenhamn, fick en inbjudan av Nordiska Ministerådet o sitta med i en arbetsgrupp om ungdoms organisationer... riktigt givande ooomm inte allt hade varit på danska.. Fick dela med mig lite av mina erfarenheter, ge lite tips, vi la också fram lite förslag till seminariet i Oslo i slutet på Maj.. perfekt, kombinera nytta med nöje... hälsa på kusiner / gå på konferans.

Vi va o såg Gitmo igår, bra dokumentär! Handlade om Guantanamo basen och lite insider stuff. den va bra men de va inga nya grejer dom kom med, mehdi berättade lite, lite officerare som blivit sparkade, föhörsmetoder, inga nya grejer, men de va snyggt gjort, gå o se den! .

well den veckan kommer bli tuff. konferans i Oslo sen åka hem till malmö o sen köra upp till Umeå dagen efter.. Yea u heard me... KÖRA UPP TILL UMEÅ! Vi ska på ungdomsriksdagen, som dom va tvugna o placera så långt man kommer från malmö typ... vi kan inte flyga eller tåga upp för vi har en massssaaaa packning.. ska bli en upplevelse/utmaning...  1207 km enligt hitta.se.... lagom o köra eller va säger ni? ( btw, jag ska inte köra, jag e kartläsaren hehe)... men men va gör man inte för organisationen damnit, har jobbat hela dagen på kanliet idag, dö-jobb.. städa o sortera grejer hehe...

Träffade Cesar igår också förresten, på en fika i Köpenhamn.. riktigt mysigt ställe, roberts something.. de va nice o snacka lite..

Nae ska jobba hela helgen, kommer inte vara online så mycket.. u know nu när datan har pajjat o allt IGEN.. daamnniitttt! Well, later folks...Los vemos!

lovely Sara btw...

lovely sara          Sitter mitt emot henne o ställer en massa dumma frågor, thanks girl.. lovely lovely lovely Saauuwaa... =)
Hurra!

well som sagt, jag trodde aldrig jag skulle överleva helgen, men det gjorde jag go figure liksom! haha!

De känns som de inte riktgt är över än, har sista frågan kvar på tentan o har exakt 7 timmar på mig o skriva. Jag hoppas jag hinner.

Jaha då satt man i styrelsen nu då! Vilket förtroende =) Ska bli skit kul verkligen!

Vi är ett nice nytt gäng, några med organisationsbakgrund, vissa inte..
Tror verkligen att vi kommer göra ett grymt jobb, o Hanna kommer bli en alldeles utmärkt boss o jobba under.. Jag hejjar på dig girl! Klantar du dig eller får storhetsvansinne så kommer jag bara påminna hur de va för dig som senaste veckorna haha.. Men du e grym!

Kongressen va kul, jooobbigggttt men kul, kidsen förde fram sina tankar, klagomål, ändringar på ett väldigt bra sät! Härliga diskussioner om allt från att vi inte ska bli sponsrade för att alla företag förtrycker ( tack uppsala) till en sång om att man ska klubba sälar.. ( tack för den möterordföranden)

väldigt lärorik helg, jobbigt som fan o va ansvarig för grejer, måste hålla reda på allt i huvet.. men hade mina partners in crime.. Grymma kids! ( kajsa: notera KIDS)

Rykten är roliga by the way! Roligt när man själv kommer på dom men inte annars haha! Men men är man på en skola i en helg med ett hundratal ungdomar får man skylla sig själv hehe.. part of the game, de får man bjuda på!

Well de e allt jag har gjort i helgen, sitter med sista frågan nu som sagt!  Tror jag ska sova 1 vecka efter detta, eller i cien años, tengo que descansar haha!

nae back to the books.. later later later later folks!

ps: vet att ni läser min blogg, skriv lite kommentarer damnit....

Hm!

Yaoo.. well de ser ut som jag kkaannskke kommer överleva veckan, de har gått nu hitills, klarar jag denna veckan då damnit klarar jag allt!

Tenta/Kongress/Tvätta/Förbereda 2 möten/ Städa/Läsa/ Umgås med folk/ Klippa mig/ Packa/ Fixa datan!/ Fick till o med mina mod-powes i veckan så jag har suttit en massa på whoa också.. damnit!

Ah damnit vilken vecka... Just nu sitter jag på Malmö Central o väntar på att tåget ska gå.. bara 20min kvar..

Well som sagt ska ja på kongressen i helgen o nästa vecka sitter jag förhoppningsvis i Styrelsen tillsamans med bra folk! Ska bli intressant o se hur kansliet har fixat ihop kongressen..

well nu drar jag, later folks ha en bra helg!

        


Ha!

Ha!Haha @ okaylplayer today! Boon-boys!

Lauryn!

Denna är snodd från min väns Sandras blogg, rakt av! Haha det är miss Lauryn Hills words: Så sant som de går o bli!

Enjoy!


                                             What you want might make you cry
                                             What you need might pass you by
                                             If you don't catch it
                                             And what you need ironically
                                             Will turn out what you want to be
                                              If you just let it..........

Ingen rolig vecka alllssssss!

Well sitter med en crapy hemtenta nu eller rättare sagt jag borde sitta med tentan.. Kan inte koncentrera mig, gender, women and human rights handlar de om.. Inte mina ämnen så jag gör de bara för sakens skull! well, se om jag kanske lär mig nåt om Affirmative Action? Hmm..

Well, sen är det kongress i helgen och jag hinner inte ens tänka på de, har inte satt mig in i motionerna o liknande, måste skriva en presentation också, en dagordning till mini-mötet, hmm mycket med organisationen just nu. Borta 2 dagar nästa vecka på möte också, well jag har valt de själv, kan väll bli kul.. Jag ska på en konferans i Köpenhamn på Onsdag, hmm på danska yaoo... snubben ringde igår o bjöd in mig, fatta inte ett ord av va han sa.. well de ska väll gå! Ska bli en intressant helg, kongress/tenta.. well well well well well well..

Ska klippa mig också för er information.. haha just so U know..

Nae nu ska ja gå tillbaka till böckerna underbara värld o läsa om the development of women's human rights.. kul huh?

            well later! ciao...
WTF !

    Let me tell u.. hände ännu en wack grej idag på jobbet... Hade en massa pain in the ass kunder idag!

En snubbe köpte grejer för typ 80spänn.. så tyckte han de va alldeles för dyrt, så han börja flippa o säga att jag lura honom och att jag säkert skulle behålla pengarna själv o grejer.. ! På 80kr liksom.. Jag e fattig men inte så fattig hehe..

well anyway så slänger killen fram 20kr o säger - Det är allt du får! ... Jag tar hans bananer o säger - Då är det allt DU får! Bara för att provocera! Men men, han gör värsta scenen o slänger plånboken på mig.. blablablalb de löste sig till slut! Snubben gick därifrån efter att en annan kunde nästan slängde ut honom..

men nu till grejen: Min chef kom till min kassa sen o fråga vad som hade hänt... Så berättade jag att gubben trodde jag lurade honom o så..sen säger min chef, get this!

- Men det är kanske inte så konstigt, vi är inte riktigt vana vid invandrare här. Han känner ju inte dig, ta inte åt dig!

Seriöst? Inte ta åt mig.... blaahhhhh gubbe..


 well de va allt jag hade o berätta, berättar om min konspirations-teori imorrn.. sleep tight amigos! ciao!

Här har ni honom... Lovely!

ahh

HÄR HAR NI HONOM! in his fullest...

Sir Samuel, elller som jag kallar honom, brown suga babe...

Finns det nån finare? Nej I thought so... denna människan sjunger/rappar som en gud, plus att han är smokin hot..

well det va allt jag hade o säga! Hahah presentera min future husband, nu har han tagit Stephen´s plats, well stephen, its been a pleasure, men men, what got to be got to be.. French speakin dudes är min nya grej.. Haha fick till o med en romantic moment med snubben... yepp u heard me.. en hel minut! haha..

Fly, Fly, Fly, Fly, Fly.. allt jag har o säga! Sara också, hm Threse o Tove också... Thora till o med haha..


well have a nice one.. melodifestival för Sara o Gab...


            Later!Wiickkedd nice

MAGISKT MAGISKT MAGISKT MAGISKT!


Va ska man säga.. Det är det absolut festaste jag sett i hela mitt liv! Erykah va galet, The Roots alla konserter har varit nice, Tre o Fatlip va wicked nice.. men SAÏAN !
Energi rakt igenom hela konserten! Fick oss o skrika, dansa, hoppa, studsa.. ahhh... hel galet!
Sly the Mic Buddhas battle med the wacky Dj ( inte mina ord) va så nice, tror jag bara stod o gapa under hela grejer! Han beatboxa mot Dj;n sen körde han nån session själv.. Måste säga att de är mycket fetare än Rahzels grejer... Gangsters Paradise- grejen han körde va inte toooo bad heller.. haha, siikkeenn kontroll snubben har på sin röst.. crrazzzy..

Nae överlag kan man knappt beskriva konserten i andra ord än fet, fetare, SAIIAAANNN!

Körde både gammalt o nytt matrial, hade fått höra Angela också om inte bruden bredvid mig hade sjungt låten på svensk franska i mitt öra... crazy girl.. Så irriterande människa!

Har inte riktigt hunnit smälta konserten men damn damn damn damn damn damn damn! Kommer bli riktigt heta bilder också.. Stay tune for those!

Till o med våra kära Islandic Rock Thora tyckte konserten va fet!

Nae jag återkommer med mer info sen.. galen konsert bara.. bara så ni vet! haha,, som jag brukar säga : U SNOOZE U LOOSE!  

        
Off to work nu! Later amigos..


My Box!

not happy camper


well jag upptäckte igår att jag inte är en happy camper i min lägenhet, den är alllddeelleesss för liten, jag har verkligen försökt men nae! Jag diggar den o så men jag kan inte vara där förlänge..

Den är fin o fräsh o så men waayyyyyy för liten. Trevligt o bo där o allt men hade jag inte haft folket på första våningen vet jag inte vad jag hade gjort! Folket på första våningen delar kök o vardagsrum, dom har små rum bara. Min TV-tid tillbringas rätt så mycket där nere, Well jag tror jag måste måla mina väggar nu. Vitt och jag går inte ritkigt ihop.. Need colour....

Men kommer inte vara kvar där hela livet så boxen får funka ett tag till! Snart åka alla första våningsfolk hem också ju!. Till Island, Sydafrika, Holland o allt dom e ifrån..Lonelyness på hög nivå!

Ähh va jag klagar, vissa har inte ens ett hem.. Nae jag diggar min låda.. nu iallafall... haha

NU ÄR DET BARA EN DAG KVAR! En hel dag till konserten, vi blir en hel brady bunch på konserten.. en massa folk =)  Ska bli riktigt kul...  Lektionen kl 9 dagen efter bli nog inte av eller va tror du Sara? haha


nae nu ska ja träffa tjejerna, vi ska gå igenom the exam of death damnit.. ciao!

Nice, or?

nice


Adidas Chile! Hmm inte suppaa fly! men vill ändå ha dom!


Trodde aldrig nånsin!

whaattaaaapppp... 2 dagar sen jag skrev, inte hänt mycket, va hemma i Perstorp hela helgen. Hälsa på family and friends =) mys mys mys..

Som sagt, såg Pharcyde o har smällt de lite nu, de va en pretty grym konsert ändå...

Och nu är det bara 2 dagar kvar till SAIAN! Såg Saian 2003, tror jag de va.. förstod inte ett ord dom sa men fan vilken konsert! Sån energi o samspel mellan snubbarna.. Såg Erykah året efter, trodde verkligen den konserten skulle överträffa Saian men icke, samma sak med The Roots som ändå är favo-bandet, nooopee... Le Saian people, ni som inte köpt biljett o bor i området! Köp Köp Köp!

Well som titeln säger så har jag gjort nåt som jag aldrig i hela världen trodde jag skulle göra.. håll i er nu! Jag har raderat min inkorg på mobben... woaaaaaaaaa.. trodde ni aldrig va haha... Jag hade 170 mess, som alla raderades av ett litet klick..  out with the old in with the new som man brukar säga... Några mess va till o med från 2004, bara bort! Fan vilken känsla, kanske låter corny men det är sant.. Börja om på noll igen ... haha.. nerdy but true...well nu vet ni de!

Ushh har precis haft en lektion om Minority Languages, gick från lektionen med samma information som jag hade när jag kom.. så mycket vet jag. och att det finns ett språk med ett very dirty name.. Thats all!

well nae nu blajjar jag bara... Im out!    som sagt! Fyll min inkorg igen.... ciao...


hmm va ska man säga!

Pharcyde

Well... de va fett men inte whoaaaaaaaa fett...Hade way to high expectations...Lagom med folk för att vara Malmö, men still jätte lite folk.. Kosta dock 200spänn... Dom spelade alla hits, de va nice, men man väntade bara på Tre´s söta stämme i typ Drop istället fick man nåt halv sunkigt oh yeah i refrängen... men oh shit va nice o running och passing me by va grymma... de va en helt ok spelning faktiskt!  Tre och Fatlip konserten va grymmare dock.. Nu längtar jag bara till Saian..

Lite mycke Bacardi dock, lite pajj idag, sitter hos moms o tar de lungt, ska snart ner till min niece o hälsa på.. chill dag!


Allt jag pallade skriva idag.. laaaaaaaaattteeeeeeeerrrrrrrr!Ute!

well är snart på väg till Pharcyde, rapporterar sen..

kom på en grej som jag grubblat på hela dagen..

som Samantha i Sex and the City sa:

If it seems to good to be true, it probably is....


TRUE WORDS!         


Skriver mer senare.. på väg ut!      ciaaaooooo

Off-line igen! damnit.. försök 2!

well, skrev precis värsta inlägget så raderades allt! Nice huh...

well Sara, Thora., Märtha o några av hennes vänne and moi, va på Inkonst igår! Folkhemmet.. de va riktigt nice.. Jossan spelade, hade inte hennes nya matrial men de va nice.. riktigt nice.. Sun and Moon är så nice, nice stämmning, mysigt ställe o god fika! haha... Filmerna som visades av RåFilm, va lite för artistic för mig, a la filmerna som visades på Rust i höstas.. den stilen.. men fattade vart dom ville komma!
Miss Josefin va lovely, trots hennes kassa hals.... kolla hennes hemsida förresten,
www.josefingustafsson.com .. good shit!


Well, är lite uppe i varv just nu, har precis varit på ett seminarie med Leila Freivalds här på skolan, well vet inte riktigt va ja ska säga.. tanten har stil, glider inte med värsta säkerhetsvakter och Säpo-snubbar o allt. Hon skulle snacka om HIV/AIDS situationen ( ur ett kvinno.perspektiv) , både hur det hanteras internationellt men främst hur det hanteras av UD.. Men jag säger bara en grej...GOOGLE! hade jag googlat ämnet hade jag fått fram samma info, om inte bättre, och jag hade antagligen kunnat presentera det på ett bättre sätt.. Men va ska man kräva hon är ju bara Sveriges Utrikesminister... freaky situation, hon klargjorde dock en grej,  det är ett stort problem o de kommer bli ännu större om vi inte gör nåt åt saken.. wellll stoppa pressarna! haha nae nu ska ja inte va så hatisk.. tycker dock hon kunde haft med sig någon kunnig inom ämnet så det inte blev: jag har inga kommentarer åt frågorna som ställdes av mina fellow students..Tror vi IMER folk kanske förväntar oss lite mer, men som sagt hon sa att hon inte visste var hon var, eller vilka vi va! Bra Laila.. men gott kaffe va de eller hur Sara?! haha.

whats else? Pharcyde om 2 dagar, Min data har crashat ännu en gång, vill du fixa den är du välkommen! Har varit en rolig vecka kommer antagligen bli en ännu roligare helg! Pharcyde o brunch med the ladies på lördag kanske till o med tar mig en trip till hooden!

       well laaaattttteeeerrrrrrrrrrrrrrr !

Myyyccckkket har hänt, let me tell u!

well well well well well, som sagt mycket som har hänt dom senaste 3 veckorna i the life of the Gab!

Några viktiga grejer några mindre viktiga!

well har kommit igång med skolan o sånt, träffat roligt folk, the girls stay the same! On the run.. Vi är många olika personligheter, some islandic, some västeråsare, some trelleborgare and sweet Märtha! Haha lovely! Tack brudar , , Träffade Dee o Edin idag på gäddan, miss u guys,,..
Har kommit underfull med att det är verkligen detta jag vill syssla med, fick en riktigt wake-up call under senaste tentan som jag aldrig trodde jag skulle fixa.. Så im a happy camper!

Hmm va har mer hänt? Har jobbat en massa som vanligt, eller en massa är väll att ta i.. men some typ.. Är en  happy camper i de området också!

Har blivit nominerad till Ungdom Mot Rasisms styrelse, kan bli nice, hoppas jag blir vald, känns bra om Hanna blir ordförande, organisationen behöver lite nya tankar, ideér o så. Lovely Hanna är en ideéspruta! plus att hon är galet galet rolig =) De kommer bli en nice styrelse förhoppningsvis, Miss Kajsa inte att glömma, denna krabat från Mariefred kommer också bli en tillgång för organisation,  whoa-nörd som hon är o allt! Lets hope för vår skull, egentligen vill jag bara sitta i styrelsen för att jag tycker att jag förtjänar visitkorten efter så lång tid i organisationen! Tycker ni inte. Nae men de kommer bli nice, förhoppningsvis blir vi one heeckk of a styrelse som får organisationen på stabila fötter igen! Mycket ideér o som ska sättas i bruk, right!

Vad har hänt mer.. well som sagt ni som vet ni vet, ni som inte vet ni vet inte bara... moahaha.. De gick inte bara, kanske till de bästa, Gab on the run AGAIN!


And yes Baby Nathaly blir bara sötare o sötare, kanske du såg henne i tidningen, princess första 15minutes! Stay tune de kommer fler...

Rolig helg, eller den va helt ok, jobbade hela helgen men hann med en hel-kväll i lördags! Alianza o diverse ställen... De va nice, o träffa på boysen igen.. Efter lit drinks, rädda världen samtal,  skamliga förslag, och några kronor fattigare drog jag hem igen till min låda! ( själv btw)

Har haft kul som sagt (hihi u know) , Malmö är my kindaaa town, tror jag stannar ett tag!            Städ time.... ha kul ute i vinter-sverige!         Nos vemos en las krokarna!ps: ursäkta the mixing of språk!